Full Version: Check Oot The Gallery
Glasgow Boards/Forums > GG Chit-Chat > General Chit Chat
Has anyone checked oot the Gallery recently?
{Top righthand in the Forum page}

The Meet photo's brought back funny memories, ahm sittin here killin masel laughin.
The picture where Davy's recitin from his book OOT THE WINDAE shows me sittin there aw nice an proper...that wis midday Meet...ah goat hame at two in the mornin wae hauf the hem of ma skirt puult doon wae the strap of ma shoes and ahd nae voice left laugh.gif
Gaun yersel Martin, great job!
ginny
nice pics there folks, could have been a few more though wink.gif
Tumchie
Thanks, Catherine for lettin us know.
Great wee photies!
Wonderful idea. Should be interesting to see what other photos
people post.
check it again I just put in some from our meet here last year rolleyes.gif
those pictures were great, you all looked as if you had a ball
wait tae I put some more in biggrin.gif
wee sammy
Go on mags we are waiting biggrin.gif
awe right Sammy I just put in another two thats it for the night tongue.gif
Archie Millar
A've gote a few mer tae put in ---but it's efternoon (am jist back from the pub) an' the bloody sun is shinin' on the computer screen ,an' a cannae see
ach yeve hid a few too many yae bugger thats why yae cannae see well I just put in another yin of our meet in Canada ,it was a rere night wissnit Archie biggrin.gif
aye ah remember it well catherine, that was a heck of a day and night, there's "oor catherine" running doon Argyle St wee hoors o' the morning flagging doon a polis car tae ask them coud they gie her a lift tae milngavie " take a taxi missus" they tell her meantime some geek wis trying tae pick betty up what a bloody laugh that wis laugh.gif
Thanks for the pictures, Mags. I am so glad I brought my camera along to record that special day.
wee sammy
Good job Mags you deserve a wee Treacle scone and a wee drop of tea. smile.gif
Barbara
HEY!!!!

Who let Sammy out of the 'Once Upon a Time' Box?????? tongue.gif
Joan 7
What great pics Maggs
Catherine the look on your Mums face is priceless

Thanks for posting them

Joan

wub.gif
you should have been there it was even better than the photos,there are some I cant put in for fear the gg admin would ban me,as for Catherines mammy shes a very nice woman she dissowned her she "said shes daft just like her dad was" wae a grin from ear to ear biggrin.gif
Whit's that picture like Joan laugh.gif ....
The whole day aw ma mum said wis 'ah cannae believe how ye's aw seem tae know wan anither yet hauf of ye's huvnae even MET each other!!!'
Mum thoat we werr aw mad, gave her such a different outlook about cyber world as such, and I really think her being there herself made all the difference ...to jist hearin about the GG as opposed to her seeing it with her own eyes.

I guess her first taste of the GG was when Rena {doremi} came to stay with her for the Glasgow Meet, and they got on like a house on fire, meeting everyone in Connecticut at Mags was an extension of that.
Both her an betty hopefully will meet up soon in the toon again....and all this friendship starting off from this site.

The hospitality shown by Mags an Mike and all their family was fantastic, none of it surprising..jist fantastic.

This is such a successful board because members care about each other, whether they've met up or not.
Ye couldnae put a price on that could ye.
Life is good.
Here mags ma dad wid huv loved this board, loved it!
I hope you noticed I have not posted some more daring wans ,I didnae get wan of the pole dancer too bad or you and Sarah belting oot "Hey Big Spender" and the songs from Grease,but I did post the wan of Marion wae her Mic sing the only part of Crazy she knew,truly a day to remember wink.gif
Ahm jist catchin up here Mags, busy day the day...THANKYOU for no postin any 'incriminatin evidence' laugh.gif

As fur that Archie, Norah gie him a kick fur me wid ye pet..good swift solid wan....then gie him a wee kiss an aw. x
Brilliant mags an archie, and martin thanks for bringing back the memory of that day in glasgow . When you look at that one where we are all sitting in the scotia bar who'd have thought that was the first time we had seen one another. And at that point we were toastin "The Bard" who had generously sent £100 for the kitty . If you're lookin in Ed "Hi" we are all missing you on the gg. Great stuff Great people and many happy memories rolleyes.gif

the photie gallery is fantanstic, sure does bring back the memories Martin once again you have surpassed yourself, what great times we had and more to come when wee mags has her meet , we cannae be a bad lot if her faimly waants us back, roll on summer. tongue.gif
Tumchie
Archie and Wee Mags, what lovely wee hooses. Thanks for sharing.
a went tae the gallery and whit di a see?
a couple of photos fae Archie and me
so come aon awe you guys,
a wee photo wid be a surprise
,if yae want the baord tae survive,
we awe hiv tae keep it alive,
so get oot the photos and try tae post,
and if yae dae Ill gea yae a toast , wink.gif
ur yea awe scared tae post ? come oan some one must have a couple of photos tae add tae the wans in there rolleyes.gif