What's he saying.

Cash. biggrin.gif
mamie
whador meddle with me.
"Jambo? Who are you calling a Jambo?"
That wee toe-rag flicks sand at me again ... and he gits somma rat, pal.
the brauns
"Go ahead, make my day....."
ceader bhoy
that wee guy at the back of me is stuck in the sand,it wisna me that stuck him init.
This is ma jelly-baby and its stayin ma jelly-baby!
auchenshuggle
if that`s whit i think it is im staunin in, he`s gonny get something tae shout aboot. mad.gif
'This is ma Giro, and its stayin ma Giro!'
Cash-Ma-Giro
What's he/she singing?

I've gote a song in mind, I wunner if
oanibudy'ill come up wae the same wan. biggrin.gif

Oh, and don't scroll down if
you have a sensative nature.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
auchenshuggle
i`m just a hunk of burning love. ohmy.gif
Light my fire!!
Hot Legs.
These hot flushes are killing me!! tongue.gif
Cash-Ma-Giro
A wiz jist sittin here twiddlin' ma
whojibberhamma an' tryin tae make
masel go an' make masel a last cup
o' coffee an' huv a couple o' wee
dunkin' ginger nuts wae it before
A go tae ma pit, when this wan
came intae ma fuzz box.......
"Smoke Gets In Your Eyes".

Noo that's no the originul wan
A hud in mind mind you.

Mine's wae aulder than that wan
so's it is.
That'll gee the game away noo,
why can't A keep ma gub shut.
Grrrrrrrrrrrr.

btw it's decaf coffee furr this time
o' night, so nay smart alec comments
awe-rite.

Good comments btw, a luv 'em
mamie
he said a hid a dirty nappie mad.gif
I'LL TELL YOU THIS BOY laugh.gif laugh.gif
jimad
Ah'll give ye that many rights, ye'll be dyin' fur a left ! tongue.gif
Stop muckin' about Rabbie laugh.gif
wee guys sayin try kickin saun in mah face noo,..........aka the auld charles atlas advert . tongue.gif