Glasgow Boards/Forums > GG Chit-Chat > Images Chit Chat
Cash-Ma-Giro

Yoo Hoo smile.gif Here's Why

Cash
scoob77
i want one!!!! how can i get me one of these???? wub.gif
Thank you C-M-G. Certainly honoured by this gesture, am not worthy of it really. unsure.gif

The medal is really lovely. how clever you are. smile.gif
mamie
thats noo fair mad.gif how aboot me wub.gif
and me! am a great wee medaler laugh.gif laugh.gif
This is true. laugh.gif
QUOTE (Heather @ 7th Sep 2009, 09:16pm) *
This is true. laugh.gif

Takes one to know one , OMG a sound like am 5yrs auld lol.
Ah Lass, you can be any age you like. laugh.gif

Sounds just like my bicycle bell!
Cash-Ma-Giro
Och, furr goodness yee's cannae get
a gold medul unless you WIN IT rolleyes.gif

Here wull these keep your traps shut and
gee us peace.

Gonyersel Cash laugh.gif laugh.gif
Cash-Ma-Giro
QUOTE (TeeHeeHee @ 8th Sep 2009, 11:55pm) *
Gonyersel Cash

biggrin.gif One of the top 100 Glasgow utterances.

Gonyersel anaw TeeHeeHee laugh.gif

Cash
auchenshuggle
that must be a great honour cash, ti be appointed chief medal gier ooter,

an may a say yer daen a rerr job by the way, ( grovel, grovel, can a shine your shoes Mr cash? ). unsure.gif
Aye, they are lovely, but no as good as mine.
Cash-Ma-Giro
QUOTE (auchenshuggle @ 10th Sep 2009, 10:00pm) *
that must be a great honour cash, ti be appointed chief medal gier ooter,

In the name o' heavings therr we go again, ye jist
cannae say green snots, awe naw it's green cheese
in't it no.

Oanywy, Schooooosh A'm no chief oh nothin, A'm dain
this oan the side and A'm dain homers furr naebody.

But here, Ah suppose yee'd better hae this tae gae us
peace, and don't tell naebody or Ah'll get a Glesga kiss
and jimmied oot o this forum so Ah wull.

Oh, and yood betta be ootside the Sarry Heed wae
yer shoe shinin kit oan Saturday at wan o'clock.
And be sober an awe, nane oh that auld Lanlique
wine stuck in yer furr coat poaket......

Cash laugh.gif
Thanks for ma BIG medal cash wub.gif
QUOTE (Rab @ 7th Sep 2009, 09:59pm) *
Sounds just like my bicycle bell!

Rab, This has to be tour best Avatar yet!!!!!!!!

Cash, see wit yee started biggrin.gif
scoob77
awwww thanks, i love it!!!!!!!! wub.gif might even try and print out and frame it and hang it on my wall
auchenshuggle
why thank you very very very much fur ma medal cash, i`ll no tell a`body.

it`ll be a pleasure ti see yi ootside the sarry heid, ah a lovely pint o shammy, yum yum. tongue.gif
Cash-Ma-Giro
Don't tell naebuddy.

For this
QUOTE (27stowst @ 17th Sep 2009, 01:37am) *
OLD NAME ....................... NEW NAME
Gairbraid Street.................... Maryhill Road, NW
GAIRBRAID STREET was formed on the lands of this name, which was the patrimonial estate of Miss Mary Hill.
Got all this off of the site! Hope this helps clear this up!

For this
QUOTE (martin_glasgow @ 17th Sep 2009, 11:17am) *
Hi Gairbraid Street was part of what is now known as Maryhill Road...
Martin

martin_glasgow
Thank you very much.... biggrin.gif biggrin.gif
Thanks muchly CMG. Ah'm ferr chuffed so ah mur! tongue.gif
mamie
awe cash at long last av goat a meddle,your a wee smasher so you ur so you ur wub.gif
mamie
oh shucks, at last ave goat a meddle,thanks cash ,yer a wee smasher so yea ur so yea ur wub.gif
oh a just want a wee happy badge as a dont want to be seen to be wanting a medal or trophy fanks cash ma giro laugh.gif
Cash-Ma-Giro
QUOTE (stuarty @ 19th Sep 2009, 02:52pm) *
oh a just want a wee happy badge as a dont want to be seen to be wanting a medal or trophy fanks cash ma giro laugh.gif

noo dinnae tell naebuddy, right....
Say right.

That's right,
goodnight.

[/size]right[size="7"]is it solid gold cause if it is and its heavy a can cash it in lots a wonga commin my way :lol:im in the money
QUOTE (stuarty @ 7th Oct 2009, 01:59pm) *
[/size]right[size="7"]is it solid gold cause if it is and its heavy a can cash it in lots a wonga commin my way :lol:im in the money

Surely not stuarty, it's a lovely medal. Wear it with pride. rolleyes.gif
Cash-Ma-Giro
QUOTE (stuarty @ 7th Oct 2009, 01:59pm) *
right is it solid gold cause if it is and its heavy a can cash it in lots a wonga commin my way :lol:im in the money

Made frae a empty can o' ma dugs dinner wae gilt sweety paper wrapped roon it an' a daisy chain fur tae hing it oan laugh.gif
oh my broken heart a will wear it nooo ,,,head hung low a might add laugh.gif
erm ....where mine huh.gif
HI I've been here the LONGEST" where my Medal
Been here since 2003,

I prefer Gold to Silver Actually ,Cheers

did a miss halloween !!!!!!!!!!!!!
Naw hen, yev no missed Halloeen. It's oor Annie Laurie gettin' a wee bit wandered. laugh.gif
Cash-Ma-Giro
QUOTE (penny dainty @ 9th Oct 2009, 12:14am) *
erm ....where mine huh.gif

QUOTE (annie laurie @ 9th Oct 2009, 04:57pm) *
HI I've been here the LONGEST" where my Medal
Been here since 2003,

I prefer Gold to Silver Actually ,Cheers

In the name o' the wee man and the big wummin, another two.

Oh A 'spose so, A'll need tae wurk owertime noo, an' here wis me enjoin'' a restful night, telly oan, wifey sittin wae her furry slippers, turbin wae kirby grips oan her napper, fag droopin oot the corner o' her mooth, hawf a brandy shooglin' aboot in her shaky hawn', legs o' blotchy frae the fake electric fire. Me wae fag in wan hawn', boattle o' buckie in the ither hawn', racin' paper oan ma knee an awe. Tsk.

A'll gee yeez wan this time, but don't tell a soul, right. Say right.
aw Darby n Joan ' doon tae a tee, tongue.gif
Cash-Ma-Giro
Noo remember, don't tell a soul aboot these.

Very speshull wan inch 22carat gold medal soldered oan tae this wan.

An' this betta be aweright furr you, penny dainty.

Seturday night isnae Buckfast night, an' the wifey conked oot oors ago, she's steamin', she jist cannae hawd her gin noo that she's an' auld wrinkly, so a'm away back tae ma whisky an' cigar noo.
awww there noo is that no jist braw , hey Annie sure 'n its braw? biggrin.gif
Cash-Ma-Giro
Oh, and here's your gold medals ladies laugh.gif

Cash-Ma-Giro

For This
Cash-Ma-Giro
QUOTE (eyebright @ 28th Nov 2009, 06:46pm) *
<cut>
Would have loved to have used it for my avatar, but alas it's too big.
<cut>
I love wild flowers.
Aaaaw, thank you for your thank you. biggrin.gif

Made this image as clear as I could whilst reducing it to avatar size (100 - 100) eyebright.

If you know how to upload an image just take a copy and upload it.
(give me a shout if you don't know how)
If you don't like it don't worry, don't copy it, lol. I won't be offended.
Yer a broth o' boy Cash. wink.gif tongue.gif
eyebright
Thanks Cash.............am just testing to see if I've done it right .

Ok so Cash can you tell me how (for dummies please) to upload it as my avatar.
Cash-Ma-Giro
QUOTE (eyebright @ 29th Nov 2009, 04:25pm) *
Thanks Cash.............am just testing to see if I've done it right .

Ok so Cash can you tell me how (for dummies please) to upload it as my avatar.

Click Here eyebright
eyebright
I got an avatar, I've got an avatar, he he he, mines better then yours is nah nah nah nah nah..........Thaks Cash.
Cash-Ma-Giro

For marydee's post #62

Cash-Ma-Giro

rossmckenzie excellent thread

Cash-Ma-Giro

RonD's excellent thread
Cash-Ma-Giro
>> For this = Post #1847 <<