Printable Version of Topic

Click here to view this topic in its original format

Glasgow Boards/Forums _ Technical Support _ New Topic Button

Posted by: d.c. 25th May 2010, 04:48pm

Apologies if this has already been discussed. I have had problems trying to post a new topic, as the button in the top right hand corner of the page now appears to be obscured by Google adverts. I eventually discovered after all these years that there is also a new topic button in the bottom right hand corner of the page, and I was able to use that. Just mentioning in case it is something that can be easily rectified for anyone else who may not be aware of the second button. Or is it just me ?

Posted by: wee davy 25th May 2010, 04:52pm

I'm sure I've already posted something about this dc - I'll have a look for you

http://discuss.glasgowguide.co.uk/index.php?showtopic=16733&pid=289208&st=30&#entry289208

In 'Help Please' this forum - some other tips there too

Posted by: proudmaryhiller 26th May 2010, 12:07am

I pressed the new topic button and my post has gone into the Misc Boards-"Questions about Glasgow"?! huh.gif

Posted by: Lennox 26th May 2010, 10:37am

I am not sure what you all are doing but when I press the new topic button, all the right stuff is there in all the right places. smile.gif

Posted by: proudmaryhiller 26th May 2010, 11:45am

QUOTE (Lennox @ 26th May 2010, 12:40pm) *
I am not sure what you all are doing but when I press the new topic button, all the right stuff is there in all the right places. smile.gif

Us newbies Lennox probably a jinx on the Board biggrin.gif

Posted by: d.c. 26th May 2010, 03:59pm

Thanks wee davy. I'm not finding anything in that topic which appears to resolve the problem. If I am reading the correct post, your advice at that time was to change the Display Mode via Options in the top right hand corner of the screen. But I don't see Options displayed in the top right hand corner, unless perhaps it too is hidden underneath the Google adverts along with the New Topic button.

Other posts seem to recommend changing to the Spider theme via the dropdown in the bottom left corner, but the only options available to me there are Green Few Ads Right and Green All Ads Right.

Green Few Ads right is what I am on and is hiding buttons/options in the top right corner of the page, but I can still access Reply and New Topic buttons at the bottom of the page.

If I change to Green All Ads Right, the Add Reply and New Topic buttons are then hidden at the top and bottom of the page, as well as the Quote/Reply buttons within each post, effectively stopping me from being able to post anything on the site.




Posted by: wee davy 26th May 2010, 05:09pm

QUOTE (d.c. @ 26th May 2010, 05:02pm) *
But I don't see Options displayed in the top right hand corner, unless perhaps it too is hidden underneath the Google adverts along with the New Topic button.

You got it bang on.
Thats where it (the topic drop down button) sits normally, at the very end of the topic title green bar, on the right - if you change to another screen, you should find it - reset it - then go ahead and change it back again after you've selected the right display.

Posted by: d.c. 26th May 2010, 06:38pm

Thanks again wee davy. If I am really quick, I can reload the page and just manage to click on the Options button before the adverts load and obscure things. But no matter what display option I choose, the adverts still re-appear and cause the same problem in that top right hand corner. Luckily there are other posting options at the bottom of the page, but I was just concerned in case any new members might be experiencing the same problem, with adverts either at the top or all down the right hand side, and are unable to see any posting options.

Posted by: hubert 28th May 2010, 01:11am

I am having the same problem have done for weeks, I cant even edit or when I type my post out I dont see what I print.
Can this be taken away GG please advice! The ads by google I refer to!