Dae yees mind o the days when we wurr wee & big brothers or sisters blamed ye furr anythin & everythin haha.
My family consisted of 5 brothers & 1 big sister,Big sis lived away frae hame as she was 16yrs older,ocht the heckle&Jeckyles a hudd oan this earth with 5 big brothers who stole ma dinner drank ma juice blamed me furr spills chills & frills of many a description hahaha

one day my 2 older brothers closest to my age joined me & bought an iced Albert cake & crisps & irnbru of course(we chipped in pocket money tae hae a wee party of oor ain.
I was always suspecting of why every time we did this there would be bits amiss or irnbru evaporatit as they telt me haha & the 2 brothers kept the goodys in there bedroom where I was never allowed to go to Hmmmmmmm.
It was when oor mammy had a wee party tae fairwell Neil,me & my wee kids afore we went to Australia that awe the lifetimes of pranks unsolved came oot. They finaly brought me solution to the biggest mystery of them all.
They had telt me when I questioned them as to why was there a bite oot o our albert cake teeth marks included ? & a stack o ginger missin?, that em well ,oor German sheperd dog Major dunn it & had also knocked over the ginger tae & the cap leaked oot slowly & soaked awe the wardrobe which they even gave me evidence furr when they pult me intae thurr room & showed me wet on the wardrobes flair & cream was oan the duggs whiskers haha.
I was astonished as well as a stupit overtrustin wean haha tae their delight,when they proceeded tae tell me they planned a water spill & smudged cream onto majors snout & whiskers oan purpose(a clever risk worth the taking ) a fool hardy prank they thought to allow them an extra couple of bites of cake withoot me haha talk aboot cis crimes investigations they two brothers were able tae have been the worlds greatest myth creators & busters of all times haha
I had the last laughs though as I pretended tae be unforgiving & slagged them furr taking advantage of a wee wean like that & oh how bad brothers they were to enjoy my love & my thoughts of them both as my heroes when in fact they wurr con artists how terrible of them! I kept it up untill 5 seconds afore a walked through the gateway to catch my plane awe a was delighted furr the bittersweet revenge hahaha(it was 1 more day afore I left & they stewed oh boy oh boy they sweatit hahaha)