I thought you might like this one (even though its not one of my own

) i came across it when i was doing the newsletter at my work and it seemed pretty fitting for this website unfortunately i don't know who wrote it but whoever did - all credit to you!:
A Glesca' Wean Ah wis born an' bred in Glesca'
Aye, Glesca' is ma hame
Bein' brocht up in a tenement
made me a typical Glasca' Wean
Ah didnae hae very many toys
Like the weans a' hiv the day
Ma pals were happy girls an' boys
An' there wis lots o' games tae play
We'd play at 'Cowboys an' Indians'
We played at 'Hide an' seek'
When we coonted tae 100 nice an' fast
An' ye wirnae allowed tae peek.
Then we'd tie some string thre' two tin cans
An' we'd put them oan oor feet
An' stomp like Dracula's Monster
Right up an' doon oor street
There wis 'Doublers', 'Ropes' an' 'Kick the can'
We played 'Rounders' roon the back
The we'd sit oan toap o' the midden
Tellin' Ghost Stories 'til it got dark
We'd walk tae the Picture Matinee
Oan a Seturday efternoon
Where a man came oot tae make us a' sing
An' wave hankies in time tae the tune
But even tho' we hidnae Dolls like Barbie or like Sindy
Ye could shout up tae yer Maw fer a piece oan Jam an' she'd
Throw it oot the windae!
There are three things everyone should do every day.
Number one is laugh.
Number two is think -- spend some time in thought.
Number three, you should have your emotions move you to tears.
If you laugh, think and cry, that's a heck of a day.